Συναυλία στην Ομόνοια!


Την τελευταία βδομάδα γέμισαν με την αφίσα οι δύσκολες περιοχές. Σήμερα 27 Ιανουαρίου συναυλία πάνω στην Ομόνοια. Έχω πραγματικά την περιέργεια πόσος κόσμος θα μαζευτεί. Αρκούμαστε να γκρινιάζουμε στα μπλογκ ή δίνουμε το παρών; Είμαστε αδύναμοι να αλλάξουμε τα πράγματα και όλα είναι θέμα δράσεων/αποφάσεων των εκλεγμένων; Οι κάτοικοι και κυρίως οι επιχειρηματίες της γύρω Ομόνοιας που έχουν θιγεί σοβαρά απ' αυτό το κατάντημα θα κινητοποιήσουν κόσμο ή απλώς κολλάνε την αφίσα στη βιτρίνα τους, με την ίδια ελαφρότητα που κάνουμε join στα γκρουπ του facebook;
Για να δούμε... Στις 16.00!
• Έχει καλούς τραγουδιστές παρεμπιπτόντως, κορυφή η Γιώτα Νέγκα!

Σχόλια

  1. Πολύ ενδιαφέρον... τι να πω!
    Πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει μόνο η κινητοποίηση του κόσμου, αλλά αξίζει και κάποιος να ταρακουνήσει την κυβέρνηση ( ή την όποια κυβέρνηση ).

    Ας ελπίσουμε στο καλύτερο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα πάντως τέτοιες κινήσεις αλλάζουν απο μόνες τους έστω προσωρινά την εικόνα μιας περιοχής. Καλώς ή κακώς, πέρα από τις διαχειριστικές και κυβερνητικές (?) ενέργειες ενός κράτους, εν τέλει οι ίδιοι οι πολίτες καθορίζουμε την καθημερινότητά όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gia na doume kai apo tous politikous poioi tha dwsoun to paron....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπίζω να επαναληφθεί και άλλη μέρα διότι σήμερα με το ψοφόκρυο και τη βροχή δεν θα πήγε πολύς κόσμος. Καλοδεχούμενες όλες οι πρωτοβουλίες κυρίως αν δεν έχουν πολιτική χροιά. Η υποβάθμιση δεν έχει ιδεολογία! Ζω κι εγώ στο κέντρο και κάτι ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς