Γευσάκια τώρα που αvoίγει


Ων κοιλιόδουλος έχω συνδυάσει περιοχές με γρήγορα φαγάδικα. Έτσι στο λήμμα Εξάρχεια πέρα απ' τον Κάβουρα είναι καταχωρημένη και αυτή η σούπερ βιτρίνα επί της Σπ. Τρικούπη, πάνω στην Πλατεία. Θα 'ναι ο φωτισμός, θα ναι που είναι ορατή απ' το μακριά της πλατείας, είναι το απόλυτο δέλεαρ για ένα γρήγορο σνακ και εγγυημένο αφού φιλοξενεί το πάνθεον της σφολιάτας και μάλιστα στο πάντα φρέσκο της.


Έτσι λοιπόν τις προάλλες, βλέποντας την σοκολάτα να ξεπηδά απ' το κρουασάν οδηγήσε σε μια επιλογή μονόδρομο, που μόνο σε κακό δεν μου βγήκε αφού ήταν εξαιρετική.
- "Τα στάχυα" Σπ. Τρικούπη 17, Πλ. Εξαρχείων.


Άλλη μια σηματοδοτημένη γευστική επιλογή είναι αυτό το παστέλι που όποτε περνώ από Σκλαβενίτη μπαίνω οπωσδήποτε να το τσιμπήσω γιατί απλούστατα είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΣΤΕΛΙ που κυκλοφορεί. Τι παραπάνω έχει; αφειδώς μπόλικο αμύγδαλο και το απόλυτο τουίστ η γεύση της κανέλλας. Είναι ένα σφικτό αριστούργημα, κάθε μπουκιά παράδεισος (και μπράβο στο Σκλαβενίτη που υποστηρίζει μικρούς παραγωγούς, δεν το βρίσκεις αλλού). Ma che armonia de sapori, το είπα;


Είναι ωραίο τα κλασσικά brands να το μιξάρουν. Τα αγαπημένα "Τσακίρης" με την αξεπέραστη 70s πορτοκαλί συσκευασία πειραματίζονται τελευταία και προτείνουν νέες γεύσεις, όπως αυτά τα εξαιρετικά τσιπς με γεύση ψητών λαχανικών. Έπαινος επίσης και για την εξαιρετική εικονογράφηση της συσκευασίας.


Ακούστε Baloo, καλές, χρυσές, συμπατριώτισσες αλλά αρκετά με το μονοπώλιό σας! Μη νομίζετε ότι επειδή συνήθως βρίσκω μόνο εσάς στα περίπτερα εσάς και θα σας πάρω, γιατί απλούστατα οι γερμανίδες ξέρουν αιώνες τώρα το βούτυρο καλύτερα. Βόλτα στην πόλη και μια Werthers Original είναι ένα σετ αναντικατάστατο (μαζί με τερηδόνα tambien).

Σχόλια

  1. Παστέλι Λευκάδος και πάρτε μου την ψυχή, αυτό!

    http://inwhirlofinspiration.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρόσθετα και την ''Πνύκα'' στην Τοσίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπαρχει καλυτερο μερος απο τα σταχυα για σφολιατοειδη και φρεσκα σαντουιτσακια ,διανυκτερευει κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

400 παλιές έντυπες ελληνικές διαφημίσεις

Γέμισε μωβ η Αθηνάς

Στα προσφυγικά της Κοκκινιάς